Saturday, June 9, 2007

Gay Fest

Parada poponarilor, intitulata "Marsul diversitatii", a adunat vreo 200 de participanti si a atras atentia a altor catorva sute de gura casca. Cei 200 erau flancati de 700 de politisti, asa ca singurii care au incasat-o au fost cei care au incercat sa opreasca violent manifestatia.

Tragand linie, vedem un mars penibil, care a oprit circulatia din centrul Bucurestiului vreo 2 ore, care a scos politia in strada, care a transformat o seara linistita de sambata intr-o panarama specific balcanica, si care a invrajbit populatia in discutii interminabile.

Astept sa mai vad si o parada a zoofililor, a pedofililor, poate chiar a NAMBLA, a criminalilor in serie, a tinerilor care violeaza babe. Ca ce, doar suntem in Europa, avem libertate, trebuie sa fim toleranti.

Toleranta inseamna respectul pentru alegerea altuia (politica, religioasa, etc.) atat timp cat opinia/comportamentul celuilalt sunt motivate, asumate si exprimate in limita bunului simt. Atunci cand unul blocheaza strada si striga "sunt poponar" la ce toleranta se asteapta?

1 comment:

Anonymous said...

NAMBLA - North American Man Boy Love Asociation
NAMBLA - North American Marlon Brando Look-a-likes Asociation
Care e din astea doua ? :D