Sunday, October 7, 2007

Blondisme


Nu e fictiune inspirata din realitate, nu e fictiune curata, e pura realitate.


Eu am cazut in canal. De 2 ori! Prima data cand eram mai mica ... a doua oara, acum 3 ani (la remarcabila varsta de 15 ani!). Nu am vazut gura de canal.


Blonda: Enigma Otiliei este al doilea din cele patru romanuri ale lui Ge Punct Calinescu ...

Prof.: Romane.
Blonda: (complete system shutdown, attempting restart - pauza de cateva secunde) ... cele patru romanuri ...
Prof.: Romane! Si e George, nu Ge Punct.
Blonda: Da' la mine in caiet e romanuri, eu asa am scris, romanuri!



Ora de mate. Blonda la tabla. Desi silueta e de felina, inca nu se vede nimic din ce scrie. Dupa cateva secunde, un scurt oftat si o deplasare lateral dreapta, in urma-i ramane scrisa o singura egalitate: 2-2=6

Prof.: Vezi ca ai gresit!
Blonda: Unde ?!

Ora de geografie. Blonda naturala vopsita in alta culoare.
Prof.: Dati-mi muntii care despart Peninsula Iberica de Europa continentala.
Blonda sub acoperire: Alpii Scandinavici!

16 comments:

quarantine said...

Asta cam asa e...
Trebuia sa o pui si pe aia cu mingea de fotbal. :)

Anonymous said...

blonda asta chiar exista??? ca vreau sa eu s-o cunosc... ca m-am saturat de prostii de care am ras pana acum ;)) [odrade]

Anonymous said...

de prost gust...asta faci u in timpul orelor ..halal coleg...bm

Anonymous said...

Ultimul comment sigur era o blonda pentru ca a fost mult prea afectata de post si pe deasupra foloseste limbaj de messenger. Am reusit sa-l descifrez dar nu in totalitate..nu-mi pot da seama ce inseamna "bm". :|Oricum nu stiu ce e asa de "prost gust" pentru ca nu a facut altceva decat sa reproduca o discutie ce a avut loc intr-un loc public. Ma mir ca s-a abtinut sa nu comenteze pe marginea acestor dovezi de "blondism". :))
Citat celebru:"Nici nu stii cat de blond incepi sa fii."

Anonymous said...

Ar trebui sa te abtii de la acest gen de observatii,mai ales ca sunt niste greseli pe care le-ar putea face oricine,chiar si tu...
Nici tu nu esti chiar perfect...Iar aceste "glume" sunt la adresa noilor tale colege..Esti tratat asa cum ii tratezi si tu pe ceilalti..

Gabi Blanita said...

@quarantine: Am scris si eu ce-am auzit cu urechile mele si ce mi-am mai amintit. Despre mingea de fotbal sa scrii tu, care esti cel mai indreptatit in calitate de martor ocular. :P

@odrade: Blonda exista, dar nu vreau sa dau nume. Afirmatiile sale apartin mentalului colectiv in aceeasi masura in care apartin si debitarile noastre in colective mai mult sau mai putin academice.

@anonymous: Nu sunt un estet sa comentez asupra bunului gust si ma indoiesc ca tu ai fi unul. N-am zis ca sunt amuzant, de bun gust, de bon ton, de prost gust, marlan, etc. Am citat din memorie amintiri care au ramas intiparite prin ceva - prin comicul de limbaj in cazul asta.
Halal coleg e ala care, in loc sa caste ochii pe geam si sa contempleze nemurirea sufletului, asculta ce au de zis cei din jur cand deschid gura in cadru organizat.
Daca bm e semnatura, numai de bine; daca e altceva, bm si tie. :)

@anonymous de mai jos: Normal ca astfel de greseli sunt usor de facut, toata lumea le face, chiar si perfectul de eu. Dar asta nu inseamna ca greselile noastre nu trebuie sa fie obiectul oprobriului public.
E problema fiecaruia cum reactioneaza la critica. Daca toti gresesc, de ce s-ar simti atat de atinsi cand cineva le-ar spune-o ?
Prefer o relatie franca decat una cu zambete de complezenta; toti avem puncte de vedere. Hai sa le exprimam!

Anonymous said...

Vai de capul vostru daca faceti greseli de genu 2-2=6, romanuri in loc de romane, Alpii Scandinavici in loc de Muntii Pirinei. Nu cred ca e vorba de prostie e pur si simplu vorba de ignoranta. Poate daca ati mai lasa deoparte cataloagele Oriflame si Avon si ati mai deschide un atlas n-ati mai face asemenea "greseli" penibile si lumea nu ar mai avea ce publica pe blogul lor. :P

macabru said...

Presupun ca blonda din canal e o fosta colega... ma abtin sa dau nume ca sa nu dau in barfa(prea tare). Cazatura cu pricina a avut loc in sala de lectura, o camera cat se poate de simpla cu un canal in mijloc. Cat de aerian trebuie sa fii? Cazatura mai recenta nu o cunosc, dar inteleg ca obiceiurile recidiveaza.
Iar pentru blondele care au scris deranjate pe blog: nu va mai complaceti in definirea ca fizic fara spirit. Poate mai faceti ce zice axel si in momentul in care 2-2 da 0 poate nu se mai gaseste nimeni sa rada de voi, ba poate sa va admire... mai mult decat fizic.

Anonymous said...

esti jalnic baiete!reflecteza un pic asupra ta si ai sa vezi ca nu ai nici macar un singur motiv ca sa poti comenta despre cei din jurul tau.foloseste'ti timpul intr'un mod mai inteligent!

Gabi Blanita said...

macabru: Multumesc de prezentarea behind the scenes. :)

anonymous de sub macabru: Daca sunt atat de jalnic, la ce lucruri inteligente te astepti de la mine? Atata pot, atata fac. :)

Anonymous said...

in afara faptului ca nu cred ca esti tu mult mai destept..macar sa auzi bine si sa vezi bine..atata pretentie am de la tine....nu mai inventa..

Anonymous said...

Gura de canal nu a fost vazuta deoarece era acoperita de un covor...:)cred ca stiu mai bine decat oricare de aici.Gabriel daca tot vrei sa reproduci ce zicem noi in timpul orelor,incerca sa fii putin mai atent la detalii:P JUST DO IT!!!

macabru said...

eu te sfatuiesc sa o lasi mai moale...vorba ta: ai un an de trait acolo.
Plus ca ai fost, din cate inteleg eu, incorect: ai zis ca ai citat din memorie frazele de mai sus. poi inseamna ca ai retinut doar ce ti-a convenit: ai uitat sa specifici ca acel 6 era un 0 cu o linie ramasa de la o tabla nestearsa, si ca fata functionase corect la capitolul 2-2, si persoana avea mai putin de 13(presupun, ca si pe mine ma ajuta grozav memoria) la momentul "jump into the sewer TAKE 2 action"
Rectific: Eu stiu de a doua situatie de free fall in canal,m-ai dus in eroare
Cu toate astea, situatia e comica, viclean paracios ce esti! :P

Anonymous said...

mah blanitza mai..ai comis o de data asta:))..ti ai pus toate blondele in cap..Da'..asta e..riscu meseriei..Te iert de data asta..alta data..Nu ma avem ce discuta,clar??!!:))(tin sa mentionez ca si eu sunt una din blondele alea pe care le tot critica el acolo:P)ff amuzant:))Bv!!

Lumeamica said...

Mai,distorsionezi realitatea,mai.Trebuie sa fim ingaduitori cu altii.Dar daca ma gandesc mai bine,sa fi spus exact cum s-au petrecut lucrurile,este plictisitor.Desi nu esti demult pe la noi,ai simturi dezvoltate.(p.s.cine stie,cunoaste:))

Anonymous said...

Frate ce agitate sunt astea :)).
Stii cum e, adevarul doare :D