Tuesday, October 16, 2007

Seamana, dar nu rasare






De azi de la ora 12 traiesc cu o dilema - daca personajele de mai sus seamana intre ele asa putin, putin mai mult sau foarte bine. Pentru necunoscatori, chipurile din poze apartin lui Nichita Stanescu si lui Ethan Hawke. Care si cum, nu mai zic. Nu zic nici ce parere am eu; nu vreau sa influentez votul. Vreau sa vad doar daca parearea-mi se confirma sau se infirma.

5 comments:

Anonymous said...

seamana...dar difera in zona sprancenelor ... a lui nichita sunt ma arcuite..p cand a lu ethan..sunt..drepte..sau pensate?:-?:Poricomm..boona remarca..c face omu cand se plictiseste:))

Anonymous said...

Poate ca era mai indicat sa gasesti totusi o poza cu profilul lui Nichita Stanescu...ar fi fost mai clara asemanarea. Oricum...chiar aduc unul cu celalalt..chiar daca or fi sau nu pensate sprancenele lui Ethan Hawke...sau mai sti eu ce diferente intre ei ar putea folosi ceilalti. Buna remarca...

Anonymous said...

Hahahaahahahahahah... cum s-a ajuns de la faptul ca Nichita Stanescu seamana cu Ionut Rada de la Steaua la Nichita Stanescu seamana cu Ethan Hawke. Recunosc ca e o oarecare asemanare dar nici nu se compara cu Rada..zici ca asta e poza lui in care avea mustata.
http://www.uefa.com/competitions/ucl/players/player=58163/index.html
Intrati pe acest site si convingeti-va. Ar fi bine daca s-ar rectifica postul cu poza lui Rada alaturi de ceilalti doi.

Gabi Blanita said...

Fugi ma de aici! Rada ? :)) Eu la Hawke m-am gandit de cand am vazut prima oara poza.
Ca sa-ti poti intra pe site-ul pe care l-ai scris, trebuia sa folosesti html. Asa: Ionut Rada :P

Anonymous said...

ce sa zic...daca e sa compari fotografiile pe care tu le-ai postat as spune ca seamana.Insa daca mai cauti si altele pe web o sa vezi ca diferentele intre cei doi sunt destul de evidente.in primul rand forma sprancenelor si apoi forma nasului as spune eu.