Wednesday, September 19, 2007

M-am transferat


Cu putine momente inainte de startul noului sezon, s-a perfectat transferul meu in selectionata feminina de la D, dupa negocieri de scurta durata. Atat transferatul, cat si impresarul sau au refuzat sa confirme pentru presa suma de transfer sau salariul la noua echipa.

Pe langa obiectivele declarate, cupa si campionatul, subsemnatul mai are ca obiective admiterea si bacul. Formula de joc in noul sezon este inca neclara, antrenorul de la catedra avand o misiune grea in a alege jucatorii pentru fiecare meci, lotul aflat la dispozitie fiind mai mult decat numeros.

Relatiile cu fosta echipa se vor mentine in ciuda transferului, insa sunt jucator profesionist si fiecare punct conteaza. Desi pentru multi jucatori acesta ar putea fi ultimul sezon al carierei in Divizia Liceu, cativa s-ar putea sa fie fortati sa isi prelungeasca contractele pe inca un an - prin neprezentare, la masa verde, sau printr-un joc neconvingator in timpul meciurilor.

Presiunea e mare, asa ca unii jucatori vor privi meciurile de-acasa, din parc, din bar, sau vor lua o pauza pentru a se pregati pentru meciuri mai importante. Acestea fiind spuse, mult succes in noul an, si multa bafta pentru a prinde primul unsprezece.

2 comments:

Anonymous said...

Ce naiba faceai cand ai scris articolul acesta... te uitai la meciurile din Champions League? Nu ca nu as fi de acord daca asta faceai... de fapt te-as si felicita :P. Nicaieri nu vezi meciuri de fotbal adevarat ca in CL..asa ca "good game" :)).Cat despre "transferul" tau... putin cam "lame"..dar "whatever, you can do what you want" :)). Sa mai vii sane mai vezi si sa dai de baut din banii de la prima de victorie. :D

Gabi Blanita said...

Nu ma uitam la meci, dar aveam in minte ceva articole din ProSport. M-am gandit ca as putea face o analogie. :P
Cat despre prima victorie, sper sa vina cat mai des, de preferat pana ce nu apuc sa-mi cheltui banii. :))