Saturday, May 12, 2007

Beaten Wives Number Rises 123,3% in Q1

Daca la americani statistici si sondaje din economie apar aproape zilnic, iata ca si Vasluiul intra in lumea buna si se plaseaza pe un loc de top in domeniul high-tech al snopirii nevestelor in bataie.
Vajnicii barbati vasluieni, care isi bat nevasta mai des decat covorul, isi demonstreaza astfel talentul si indemanarea in aceasta activitate de nisa care are un mare potential de dezvoltare.

Mai jos, articolul din Cronica Romana de azi, care promoveaza sportul vasluian la nivel national:
"Barbatii din judetul Vaslui si-au facut un obicei din a-si snopi cu regularitate sotiile in bataie, ei ajungand sa detina un loc fruntas in topul violentelor manifestate in familie. Conform unei statistici efectuate de Directia de Munca si Protectie Sociala, nu mai putin de 67 de femei din judet au ajuns in ultima luna pe patul de spital, in stare grava, dupa ce au fost altoite crunt de sotii lor. Comparativ, in aceeasi perioada a anului trecut, s-au inregistrat doar 30 de astfel de cazuri. Potrivit opiniei reprezentantilor institutiei sus-mentionate, numarul sotiilor vasluiene care iau bataie de la barbati in mod regulat este cu mult mai mare, insa cazurile nu sunt luate in evidenta, fiindca foarte multe dintre victimele agresate nu se prezinta nici la spital si nici la politie, preferand sa-si inghita acasa amarul si pumnii incasati. Motivul principal al cresterii alarmante a numarului de violente in familie sunt, dupa parerea specialistilor in domeniu, consumul de alcool si saracia extrema. „Aceste evenimente neplacute se produc cu preponderenta pe fondul consumului exagerat de alcool, mai ales de proasta calitate, precum si al saraciei care, in judetul nostru, este foarte mare. Barbatii isi pierd mintile dupa cateva pahare baute, isi aduc aminte de nejunsurile din familie si-si bat sotiile care nu au nicio vina pentru acest lucru", a spus Claudia Danila, consilier superior in cadrul DMPS Vaslui."

Asteptam rezultate bune si depasiri de plan pana la sfarsitul anului.

2 comments:

Anonymous said...

Acest fenomen se datoreaza in mod clar ratei crescute a somajului in orasul Vaslui. Nevasta din lipsa de ocupatie ajunge o curva iar sotul din aceasi lipsa de ocupatie o bate mar, sa se simta el mai tare... Deci nu putem spune decat ca acesta este un joc erotic practicat de cuplurile din Vaslui pentru a aduce ceva nou in viata sexuala... in cele mai multe cazuri un alt barbat si piciorul de la scaun. ;)

quarantine said...

Asta cam asa e...>:)