Tuesday, June 17, 2008

Exercitiu de memorie

Acum ca alegerile locale s-au incheiat si toata lumea cunoaste numele viitorului primar, va propun un exercitiu de memorie. Cati dintre voi va ma amintiti cel putin 2 promisiuni ale primarului ales? Si nu ma refer la ineptii ca "o viata mai buna", "sanatate", "siguranta", etc., ci la promisiuni ca reabilitarea strazii cutare, scaderea/eliminarea taxei cutare, cresterea numarului de gardieni publici, dezvoltarea unui parc industrial, etc.

Impresia pe care mi-a lasat-o mie campania electorala e ca nu conteaza cine esti si ce-ai facut pana acum, castiga cel care urla cel mai tare ca adversarul lui e prost, cel care are fata pe cele mai multe garduri, cel care da cei mai multi mici o data la 4 ani, cel care vorbeste cel mai mult fara sa spuna nimic.

3 comments:

Bogdy BBA said...

First of all (ca cititot nou-venit), poti sa scrii pe undeva de unde esti? Ti-as fi zis cate promisiuni a facut primarul din orasul meu (0) si ce procent din populatie a votat pentru el (80)

Si nu-i mai fura numele unei rude de-ale mele!

Gabi Blanita said...

1. Cred ca devine evident dupa cateva minute pe blog. :)

2. Daca nu ma insel, primarul Brasovului a fost reales doar cu ~70% din voturi. Ce stiu despre el e ca a cumparat un autocar pentru circuite turistice prin Brasov; din pacate, l-a luat mai lat decat strada si nu prea l-a mai putut folosi.

3. Ce-am furat ?

>:) said...

Din ciclul: "Ti-ai vazut-o azi?"...