Thursday, August 28, 2008

AC/DC - Black Ice


A aparut o noua piesa AC/DC, dupa aproape 8 ani de asteptare! :D Primul single de pe Black Ice, albumul care va fi lansat pe 20 octombrie, se numeste Rock n Roll Train, si poate fi ascultat incepand de azi pe site-ul oficial sau pe pagina de myspace a trupei.

Videoclipul piesei, filmat la Londra pe 15 august alaturi de cativa fani norocosi, va aparea in luna septembrie. Conform wikipedia, debutul la radio al noului single, Rock n Roll Train, a avut loc la postul de radio The Rock, din Noua Zeelanda, la ora locala 17:00 (acum 2-3 ore).

Nu stiu ce posturi de radio vor prelua piesa si la noi, insa eu unul astept nerabdator turneul, care va incepe la sfarsitul lui octombrie. Din pacate, cd-ul poate fi pre-comandat doar din Statele Unite - atat de pe site-ul oficial, cat si din Wal Mart, unde norocosii beneficiaza si de livrare gratuita.

Uhuu, rock is back! :D

2 comments:

CornelB said...

Salut, am ajuns la blogul tau cautand info despre vacante. Am vazut lucruri interesante, pe care as vrea sa le mentionez pe site-ul meu, dedicat in intregime acestui subiect, www.AmFostAcolo.ro. In acest moment implementez o sectiune cu numele [provozoriu] "Blog Vacante" in care sa listez bloguri care mi-au atras mie atentia pe acest subiect. Daca consideri util sa apari acolo, te rog contacteaza-ma pe adresa de mail cornel [la] amfostacolo.ro.

>:) said...

Asta isi face reclama sau mi se pare mie?