Friday, March 26, 2010

La multi ani, pamantule!

Tinand cont ca e prima postare din 2010, tin sa incep printr-o sincera si calduroasa urare de la multi ani, dar nu mie, nu voua, ci cuiva cu totul special - pamantului. Pamantul isi sarbatoreste ziua, sau mai bine zis - ora, maine, 27 martie, de la orele 20:00. Cati ani implineste, nimeni nu si-a pus problema; a fost aici cand am venit noi si mai mult ca sigur ca va ramane mult si dupa ce plecam.


Dar maine, mai mult ca oricand, se pare ca Pamantul se sufoca si trebuie sa respire, si nu va putea face acest lucru decat daca noi stingem lumina. Si daca tot am ajuns la capitolul urari, le mai urez si celor care cred ca 15 minute de intuneric fac vreo diferenta sa-si traga o palma si se mai gandeasca o data. 15 minute dintr-o luna de 43200 de minute inseamna cam 0,03%. O uriasa diferenta si cred ca Pamantul ar fi mandru de noi.

The planet is fine, the people are fucked!

Sa nu credeti insa ca sunt impotriva Pamantului. In fiecare zi am grija de el, stingand lumina pentru aproximativ 7 ore pe zi, sambata si duminica chiar si mai mult. Iar daca palma de mai sus n-a functionat, poate vizionarea clipului va mai deschide niste ochi sau urechi.